البيتزا الايطالي
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
البيتزا الايطالي
المقادير
3كوب دقيق-معلقه سكر كبيره-خميره- 1.2كوب زيت-1.2كوبماء مضاف اليه 4معالق صغير لبن بودره
بعد خلطهم تترك شويه علشان تخمر سيبوها ساعه وبعدين تتحط في صنيتين كبار وواحده صغيره كمان وبعد فردهل يدعن عليها الصلصه ويرش عليها الزيتون الاسود والاخضر المخلي وايضا الطماطم والفلفل الاخضر المقطع ثم يرش عليها اي نوع من الجبن المرغوبه مع شرك بشرها جيدا وحسب الرغبه لو عايزه تحطي عليها سجق اوهوت دوج اومشروم حطي اي حاجه غير اللحمه المفرومه لانها بتنشف وتنشف العجينه كمان وتوضع في الفرن 10دقائق اوربع ساعه بالكتيريعني كل شويه ابقي بصي عليها لما تحسي انها احمرت اوي يبقي استوت وبالهنا والشفا
__________________
العاشقه البريئه- رحّال مبدع
- عدد الرسائل : 191
العمر : 34
العمل : طالبه
مزاجي :
التقييم : 1
نقاط : 1
تاريخ التسجيل : 11/08/2008
رد: البيتزا الايطالي
يسلمووو اديكي كتير
اللؤلؤة السوداء- مشرفة بحر الطبخ والاسرة
- عدد الرسائل : 123
العمر : 37
العمل : المنزل
مزاجي :
التقييم : 1
نقاط : 20
تاريخ التسجيل : 02/10/2008
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى